diumenge, 29 de gener del 2012

Home » , , , » Big Bang

Big Bang

Diari d’un aprenent del Món

Primera questió:
"Com va començar tot?"
No dec ser pas el primer que s’ho pregunta això. Segur que vosaltres també os ho heu preguntat més d’un cop. Aleshores surt aquella expressió misteriosa com a resposta:
Big Bang”. Com ara hi ha tots aquestos recursos tecnològics en informació i comunicació, el més senzill és pitjar el botó. ¡¡Cosmologia física!! Singularitat espaitemporal!!
Es que no hi ha una manera més senzilla de explicar-ho? 
Sabeu? Em penso dedicar un temps cada setmana a buscar informació sobre això del Què som? D'on venim? Com hem arribat fins aquí i cap a on anem ara? ja sabeu. Ja se, faré un diari amb tot allò que vagi aprenent, i també podeu ajudar-me...!Com? Doncs envieu-me informació que vosaltres tingueu, de llibres, videos, audios, llibres... el que se os acudeixi, també si heu fet algún treball al cole podeu explicar-lo o millor enviar-lo. Crec que així tots aprendrem de tots. Què us sembla?
 En el pròxim post, a veure què trobem sobre el Big Bang aquest tan famós del qui tothom parla i em sembla que pocs saben explicar què és, perquè si saps una cosa i no la saps explicar, per a què serveix?.


Share this article :

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada